Mukasurat Extra

Terjalinnya Ikatan..

Daisypath Anniversary tickers

Jom Main klik-klik-klik

Followers

Tuesday, November 16, 2010

sape nak FM Fraser Hill?

Saya join GA mudah bangat nie...

cara2nye mudah saje...
1. tak perlu follow...kalau nak follow silakan...
2. wat entry ringkas je.. tajuk SaPe Nak FM Fraser Hill? & tepek gambar aku menggedik2 kat FH tu sekali tu kat entry
3. tinggalkan link entry & email korang kt entry ini
4. tarikh tutup penyertaan pada hari Ahad 21 November 2010, ari isnin aku annouce pemenangnye..
5. 3 pemenang akan dipilih secara random

Meh kita sama2 join GA mudah nie di SINI ya..

Adiahnya...

ni dia FM Fraser Hill tu, kalau berminat meh la join ek

1 comment:

Tak perlu Disangkal lagi..

There was an error in this gadget
Pink Diamond), url(Pink Diamond), auto;}