Mukasurat Extra

Terjalinnya Ikatan..

Daisypath Anniversary tickers

Jom Main klik-klik-klik

Followers

Sunday, November 14, 2010

Daia 1st GiveAway From Over the Sea Dah Nak Abis!!


Tinggal beberapa jam jer lg utk saya menutup GA yg julung kali melekat pd blog saya nie.. Penyertaan yg melebihi 10 nie amat mengharukan saya yg baru jer berjinak2 nk mengaktifkan diri dlm bidang penulisan maya nie.. :)

Esok pagi, InsyaAllah sekiranya saya mempunyai kesempatan di celah2 tugasan yg memang banyak esok, nama2 peserta akan di upload dan pemenangnya akan diumumkan pd malam hari esok..

Hadiah2 semua dh ada.. Tp macam kena tambah sebab macam ramai jer yg teka betul :)

seronokla buat keje2 nie.. Seronok merasai ke'eager'an untuk melihat blog tiap ari.. :)

Esok dan lusa memang sangat bz. Tapi, kena ada kn masa juga.. Tula, saper suh buat tarikh tutup masa bz..hehehe

ok, sebelum mamai nie menyebabkan saya merapu lebih jauh, baikla saya berhenti menulis.. Nnt ada jugak yg jadi bahan lawak plk..

Gudnite,

tata

3 comments:

  1. daia--
    ala...givbeaway apa nie..
    baru jer kenal kamu.dah terlepas pandang..

    ReplyDelete
  2. hehehe..kenal jugak dayah ngan akak ek..agagaga..ingat takmo perkenalkan diri dah..sogan!!hehehe..

    ReplyDelete

Tak perlu Disangkal lagi..

There was an error in this gadget
Pink Diamond), url(Pink Diamond), auto;}