Mukasurat Extra

Terjalinnya Ikatan..

Daisypath Anniversary tickers

Jom Main klik-klik-klik

Followers

Friday, November 19, 2010

KK, bye bye utk sebulan ini..~~

Buat sebulan dua nie, blog nie akan bergerak perlahan kerana saya dhnak balik kampung dan di kampung, line internetnya xbagus sangat..

Lagipun, setahun 2-3 kali jer balik kampung, mmg kena manfaatkan sepenuhnya la masa di kampung bersama keluarga..kan..

Dan lagipun lg, kemungkinan besar operation saya tu akan berlangsung dlm masa terdekat, jd mmg xde masa nak duduk depan laptop lg macam sekarang..:)

Akan saya update keadaan dan percutian saya, tapi sekerap sekarang..

HAppy Holiday everyone!!

tata

2 comments:

  1. oooooo.... camtu ceritanya..
    HepI HoLidAy la... :) semoga semuanya success.. :)

    ReplyDelete

Tak perlu Disangkal lagi..

There was an error in this gadget
Pink Diamond), url(Pink Diamond), auto;}