Mukasurat Extra

Terjalinnya Ikatan..

Daisypath Anniversary tickers

Jom Main klik-klik-klik

Followers

Friday, November 5, 2010

"HADIAH PERCUMA!!!!!!"

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN:

1. Daftar sebagai follower blog ini.

2. Buat satu entry berkenaan giveaway ni (WAJIB tapi ikut kreativiti korang la)

3. letakkan banner di entry dan di sidebar serta dilinkkan ke entry ini

4. Masukkan URL blog ini ke dalam bloglist you all

5. Dah siap semua, sila tinggalkan follower id dan URL entry you all kat kotak komen

(tarikh tutup 10.11.2010)



Nak hadiah? Mulakan Sendiri..


*PEMENANG AKAN DITENTUKAN BERDASARKAN UNDIAN.

*hadiah termasuklah full complete set bantal panas edisi terhad + charger

*bantal panas ini adalah edisi terhad dan belum terdapat lagi di pasaran.
*hadiah akan dihantar terus kepada pemenang dan delivery cost adalah PERCUMA!!!


Nak Join, KLIK SINI YA!!

No comments:

Post a Comment

Tak perlu Disangkal lagi..

There was an error in this gadget
Pink Diamond), url(Pink Diamond), auto;}