Mukasurat Extra

Terjalinnya Ikatan..

Daisypath Anniversary tickers

Jom Main klik-klik-klik

Followers

Wednesday, November 17, 2010

La Bella Tela 1st Giveaway~~

La Bella Tela 1st Giveaway~~

Kerana kesuntukan masa, saya terlewat menyertai GA kwn baik saya masa zaman sekolah di SHAH Pekan nie..
Tapi, saya tetap nak join jugak. Walaupun xdapat adiah, tp saya tetap nak cuba jgk.. (Oh, saya dh mula mengarut lg...)

So, nie link blog nyer..

Kwn2 jugak boleh nk join GA nie dgn meng'klik' kt banner dorang yg comey kt bawah nie.. :)


Jom tengok TERMS & CONDITIONS GA nie:


1. You are ONE of our blog Follower [labellatela.blogspot.com]Anda adalah salah seorang daripada Follower blog kami [labellatela.blogspot.com] -mestila..--

2. If you have FACEBOOK account, make sure you are ONE of our Facebook’s friendhttp://www.facebook.com/labellatela
Kalau anda ada akaun FACEBOOK, pastikan anda adalah salah seorang daripada rakan Facebook kami you can add us as friend athttp://www.facebook.com/labellatela *
--dah jugak--

***kalau takde akaun FB pun anda still boleh join GA ni..just make sure syarat-syarat lain tu anda ikut ye =)

3. Create ONE simple entry about “La Bella Tela 1st Giveaway” and make sure the entry has our banner below in it. (Don’t forget to link it to our blog ya! That will be easier to trace you guys)Buat satu entri tentang “La Bella Tela 1st Giveaway” dan entri itu mesti ada banner tau(seperti di bawah). Ha, jangan lupa link balik ke blog kami! Mudah untuk kami trace anda... --ok tak entry saya nie??-- hehe



4. Once completed, add your comment to this entry and don’t forget to include all your details (Email address; FACEBOOK name and your blog link) so we can start walk to your BLOG and Facebook!
Lepas tu, sila tinggalkan komen anda di laman ini dengan besertakan maklumat anda (Email anda; Nama Facebook anda dan link blog anda). Jadi kami boleh mula terjah anda!!! --yey!! akan saya tinggalkan jejak berbau lg utk u oll carik saya..hahaha--

Tarikh mula: 15 NOVEMBER 2010
Tarikh akhir:
15 DECEMBER 2010


LIMA pemenang akan disenarai pendek dan kesemuanya mendapat hadiah saguhati ye…best tau!!!
• Within 5 shortlisted, entri paling MENARIK akan menjadi pemenang.
• Senarai pemenang akan diberitahu seminggu lepas tarikh tutup. Nantikan!
Pemenang akan dihubungi melalui email/Facebook untuk dapatkan nombor untuk dihubungi dan alamat surat menyurat. Jadi make sure you give a correct details!
DAN Pemenangnye...akan meMENANGI HADIAH!!
Jeng jeng JENGGG...!!!!
1st Winner: 1 HELAI TUDUNG COTTON L’BELLA
**contoh Tudung Cotton L'Bella**

2nd Winner: SHAWL L’BELLA SET

------------------------------------------------------
SPECIAL SECTION with a SPECIAL GIFT to our SPECIAL FOLLOWER..Get a SHAWL L’BELLA from us!!

Check our wall photos in Facebookhttp://www.facebook.com/labellatela , and TAG kawan2 anda diFACEBOOK di pic TAG YOUR FRIENDS’. Limit to 50 tagging only. So ape tunggu lagi, mudah je! TAG dan menang shawl dari kami….

So, apalagi?? Cepat2 gie http://labellatela.blogspot.com untuk mendapatkan shawl2 yg memang tangkap leleh la.. huhu.. Eh, Nana, saya dh follow blog+facebook lm dh, boleh dpt adiah misteri jgk x?? hehehe

Anyway, join + menang...
Boleh gak, join GA dan shopping2!!

Cepat2 gie buat entry GA nie.. Jgn buang masa lg!! :)

1 comment:

  1. dtg jenguk entry =). entry anda lulus!!
    thanks for joining nanti check name dalam senarai peserta GA ni kat sidebar ye

    ReplyDelete

Tak perlu Disangkal lagi..

There was an error in this gadget
Pink Diamond), url(Pink Diamond), auto;}