Mukasurat Extra

Terjalinnya Ikatan..

Daisypath Anniversary tickers

Jom Main klik-klik-klik

Followers

Friday, November 5, 2010

1st ME & MY FAMILY Lucky Draw!!!

Say join GA nie plk...

Klik la kt banner nie utk join bersama2 saya...


syarat -syarat nye adalah

  1. korang mesti follow blog saya nie(ni kes nak tambah follower nie hehehe)
  2. mesti ada blog
  3. letak banner di atas dlm entri korang
  4. pastu tag 2 org rakan anda
  5. jangan lupa buat sidebar banner nie yang ada link blk kat blog nie
  6. then dlm blog list korang..senang nak tau bile pemenang akan diumumkan ,lepas nie korang nak buang pun tak per ;)
  7. lastly jgn lupa komen kt entry nie link korang supaya saya mudah membuat penskodengan
tarikh tutup 23 November 2010

Senang kan?? Jom join ramai2!!

No comments:

Post a Comment

Tak perlu Disangkal lagi..

There was an error in this gadget
Pink Diamond), url(Pink Diamond), auto;}