Mukasurat Extra

Terjalinnya Ikatan..

Daisypath Anniversary tickers

Jom Main klik-klik-klik

Followers

Monday, November 1, 2010

it's our very first anniversary GA!!'

Saya nk join GA dari http://magic-of-me.blogspot.com nie.. Korang nak join x? Klik jer banner kt bawah nie tau..


meh aku gtau syarat2 dia:

1. msti copy banner di atas dan letakkan di entry korg.
banner di atas juga perlu di linkkan ke entry ni!

2. be my follower~
senang korg nak tau ape2 updte tntg GA ni

3. buat short entry bout dis GA..
senang kan!

entry 2 msti bertajuk 'it's our very first anniversary GA!!'

4. tinggal coment dan link entry korg kat comment ni ye...
sng saye nak terjah blog korg!

5. pemenang akan di pilih secara rawak!


memandangkan annivrsary kami 23hb 11...
so, tarikh tutupnye pada tarikh itu
pada jam 11.59 pm....
pemenang tok GA ni akan diberitahu selepas tarikh itu..

So kekawan... jom lah join.. xla susah pn kn...

Buat lulu & faiz, Semoga bahagia selamanya...

tata

No comments:

Post a Comment

Tak perlu Disangkal lagi..

There was an error in this gadget
Pink Diamond), url(Pink Diamond), auto;}