Mukasurat Extra

Terjalinnya Ikatan..

Daisypath Anniversary tickers

Jom Main klik-klik-klik

Followers

Tuesday, November 16, 2010

~1st GA Bahagia Ku Di Sini a.k.a Fieza79~

~1st GA Bahagia Ku Di Sini a.k.a Fieza79~


Saya nak join GA nie..Boleh dpt stroberi yg comeyy tu..:)
Nak join sekali?? Kilik SINI or lebih senang lg, sini..

Syarat2 penyertaan ye :

1- Harus la menjadi follower blog ni ye...wajib tau..! dan lau bleh list kan la blog aku ni kat korang punya update list tu ehh..senang korang nk follow dan tau result nya nnti..so tkde la ter miss plak kan...

2- Sila copy kan banner di atas dan buat n3 psl GA ni ye dan link kan balek ke n3 ini...dan if tak keberatan leh tempek kan sekali kat sidebar korang...tak tempek pon tkpe...tiada paksaan...

3- Pastu dah buat n3...so link kan penyertaan di comment box di n3 ini sahaja...if kat tmpt laen aku tak amik kira tau...nnt aku g terjah n3 korang utk konfem kan ehh...

4- Sila la tag kekawan laen ye...meriah2 kan la ye...

5- Dan tarikh GA ni bermula pada 15 November sehingga 14 Disember 2010..tapi if dah terlampau byk penyertaan akan aku awal kan closing date nye okeh...

Hrp2 ada tuah kali nie...:)

1 comment:

Tak perlu Disangkal lagi..

There was an error in this gadget
Pink Diamond), url(Pink Diamond), auto;}