Mukasurat Extra

Terjalinnya Ikatan..

Daisypath Anniversary tickers

Jom Main klik-klik-klik

Followers

Saturday, October 23, 2010

~TeNtANg sESeORaNg 1st GiveAway~

Ini adalah entry utk Tentang Seseorang !st Giveaway!! Jom la join!!

syarat2nya adalah spt berikut..

1) Anda mestilah seorang blogger dan ada blog sendiri... ~~Ada..~~
2) mesti menjadi Follower TeNtANg sESeORaNg dan add TeNtANg sESeORaNg dlm Blog List anda.. ~~ Dah..~~
3) Buat satu entry tentang GA ni.. ~~Inilah DIA~~
4) Tajuk entry mesti " TeNtANg sESeORaNg 1st GiveAway" ~~of cos..~~
5) Copy and paste banner GA ni kat entry dan sidebar beserta link ke blog ni.. ~~Dah~~
6) Tag 2 orang kwn dan pastikan kwn anda tahu yg dia di tag..

NANA
KakZety
EnaQalinsya

7) tinggalkan link comment anda di entry ini untuk Jue jenguk nanti.. ~~OK~~

Saya nak mengucapkan tahniah buat Jue atas berita baik yang pastinya amat menggembirakan Jue dan suami tercinta.. Anugerah yang amat indah yang datang dalam hidup kita haruslah disambut dengan kata2 syukur dan perasaan bahagia yang pastinya makin membuakkan sayang dan cinta antara Jue dan suami..
Semoga Jue akan selamat mengharungi saat2 untuk bergelar seorang IBU, semoga Jue akan sentiasa bahagia dan melalui saat2 indah ini dengan berkat dan rahmat-Nya..
-Semoga saya juga akan dapat mengecapi saat2 indah seperti Jue satu hari nanti..:) Doakan saya juga ya..-

Tata

1 comment:

  1. tq sudi join :)

    tq jugak utk wish tu..insyallah,satu hari nnti..pecayalah..sy doakan tuk awk jugak..amin.. :)

    gud luck ye dear.. :)

    ReplyDelete

Tak perlu Disangkal lagi..

There was an error in this gadget
Pink Diamond), url(Pink Diamond), auto;}