Mukasurat Extra

Terjalinnya Ikatan..

Daisypath Anniversary tickers

Jom Main klik-klik-klik

Followers

Thursday, October 28, 2010

Cuba Teka Berat Qaisara??

Jom Teka Berat Si Comeyy kt bawah nie...

Senang cite..meh kita check 1-1 syarat2 penyertaan :

1. Be my follower sepanjang contest ini berlangsung. (lepas tu terpulang korang still nak follow atau tak :) )

2. Listkan ~..HeRe i CoMe..~ dalam bloglist anda..http://ainielie.blogspot.com/

3. Buat satu entri tentang contest nih dan perlu link terus ke entri ini. Tak yah karang panjang2..sempoi je..jgn lupa ajak la beberapa member anda utk join eh?The more..the merrier!

4. Letakkan banner Cuba Teka Berat Qaisara?? di entry dan juga di sidebar blog anda dan linkkan terus ke entri ini.

5. Tinggalkan ID follower anda, url entri contest dan email di ruangan komen entri ini sahaja. (di shout box tak akan diambik kira ye kawan2...)

6. Contest ini akan bermula dari sekarang sehingga 21 November 2010 (11.59malam).

7. 3 pemenang akan dipilih berdasarkan ketepatan meneka berat Qaisara. Sekiranya terdapat persamaan nilai berat yang diberi, kekdah lucky draw akan digunakan utk tentukan tempat ke 2 dan ke 3..tapi sekiranya seorang sahaja yg meneka dengan tepat, tempat ke 2 dan ke 3 akan ditentukan melalui nilai berat yang palinggg hampir.. :)

8. Senarai pemenang akan di war warkan pada 23 November 2010..

9. Ok..aku nak kasik hint neh..pada usia 1 tahun, berat Qaisara adalah 8.7 kg.. doktor kata beratnye tak berapa cukup utk budak umur setahun time tu..huhuu..tapi..kalau tgk selera makan die kat taska skang ni, mak aiii..bersera sungguh!! tapi...die demam campak bebaru ni kan? kata pengasuh kat nursery tu, pipi die kecik sket berbanding dulu...haaa..berapa berat qaisara agaknye bulan depan eh? :) (mcm soalan penyelesaian masalah matematik pulak eh? :p )
hadiah die? ohhh..sangatla kiut utk perhiasan anda..ye..kali ini hadiahnye berupa barang hiasan yang kiut..korang mesti suke punyelah! nnt aku hapdet hadiah nye eh..skang ni xde la pulak..

oklah..hope ramai2 join memeriahkan contest ni ye? kalau boleh, tag kawan2 korang utk join this contest..

Saya teka berat Qaisara ialah........................1.8kg....

tata

1 comment:

  1. yang..
    1.8 kg? sara lahir pun 3.0 kg..huhuhu..
    nak betulkan nilai tu? :)
    satu lagi..akak taknampak pun bloglist akak ngan banner kat side bar? :(

    ReplyDelete

Tak perlu Disangkal lagi..

There was an error in this gadget
Pink Diamond), url(Pink Diamond), auto;}