Mukasurat Extra

Terjalinnya Ikatan..

Daisypath Anniversary tickers

Jom Main klik-klik-klik

Followers

Thursday, October 6, 2011

Syoknya Cikgu!!


Bersempena dengan PMR yg berlangsung, sepanjang minggu nie, kantin SMK** lengang. Takder cikgu nak gie makan kt situ.. Bukan sebab semua cikgu yg tinggal kt sekolah tu berdiet akibat berlebihan BMI, (saya jer yg bermasalah itu..), tapi, semuanya memanfaatkan masa terluang di waktu persekolahan untuk mengeratkan hubungan sesama kami..

Semalam kami makan nasi kerabu.. Wah wah.. Feveret betol.. Arini kami bawak nasi lemak homemade lak.. Saya jd tukang masak nasi. Sambal, lauk-pauk, adala AJK nya.. Suka hati bila semua suka dengan nasi saya tu... :) Lain kali xla segan kalo nk bawak lg.. hehehe

Jangan tanya pasal gambar, sebab bila acara makan2 berlangsung, masing2 cuma nampak pinggan dan cawan jer..hehehe...

Bila perut dah kenyang, untuk mengisi masa lapang, saya dan beberapa rakan membuat kerja amal, yang mana kami tolong dorang klip kertas exam yg akan berlangsung mula minggu depan.. Mesin sorting kertas ada, tp kami guna manual jugak.. Nak perabih masa la katakan... :)

Setakat nie, dh 3set soalan kami dah setelkan.. Esok semua cikgu ada sebab Jumaat xde paper SPM kan.. So, rutin mungkin takkan sama lg.. Isnin dan Selasa, dh ada exam paper untuk pelajar tingkatan 4 sains. So, keseronokan tu mungkin berkurangan.. Ok la tu.. Dah puas bergelak ketawa dan bersantai 4hari nie kan...

tata

No comments:

Post a Comment

Tak perlu Disangkal lagi..

There was an error in this gadget
Pink Diamond), url(Pink Diamond), auto;}