Mukasurat Extra

Terjalinnya Ikatan..

Daisypath Anniversary tickers

Jom Main klik-klik-klik

Followers

Tuesday, October 4, 2011

Demam Malam..


Akan ada masanya, bila sampai jer jarum jam dekat kul2petang, mata dah stat berkaca2.. Sampai kul3, ngadap laptop pn dah samar2.. Jam4petang, kaki sejuk seram2 sejuk.. Jam5, dah xle nak bukak mata besar2 sebab air mata dok ngalir.. Kul6petang, down terus!!

Kawan2 semua penah alami tak apa yg saya alami nie?? Demam cuma waktu malam jer.. Sejuk, kena air pn menggigil.. Tak leh mandi petang or malam.. Pagi2 ok sket..

Ada yang kata, bila dia stat rasa gitu, bila dia check UPT, +ve!! Tahniah la bagi kekawan yg gitu keadaannya.. Saya pn sanggup demam tiap2 malam kalau gitu... Tp, ikut pengalaman saya plk, xde maknanya panas ke, sejuk ke.. Gitu la jgk..

Ada kekawan yg cakap, panas badan tu tandanya proses ovulasi berlaku!! Amat bagus untuk try to concieve!! Tp, dengan hidung berair, mata panas keluar air mata, sapa yg selera?? Adooiii.. Heeii.. it's take two to tango kan.... It's take two line to become +ve.. Hohohohoho...

So, moral of the story, sama2lah kita jaga kesihatan masing2 supaya kita sentiasa sihat sepanjang masa, boleh sama2 jaga-menjaga sesama kita, sama2 mengharungi kehidupan dalam keadaan sihat dan gembira..

p/s: Naper bila google pasal demam malam nie, asik kuar pasal bebudak jer yg demam malam nie?? Mungkinkah saya nie berbadan sedikit tembam, berumur 27tahun tetapi mempunyai kualiti dan dalaman seperti bebudak berumur 5tahun?? hahahahahahahaaaa

tatata

No comments:

Post a Comment

Tak perlu Disangkal lagi..

There was an error in this gadget
Pink Diamond), url(Pink Diamond), auto;}