Mukasurat Extra

Terjalinnya Ikatan..

Daisypath Anniversary tickers

Jom Main klik-klik-klik

Followers

Sunday, September 27, 2009

Raya..Raya...rAYA....

Sempena Syawal yg Mulia, walaupun dh sedikit lewat, tp still boleh pos gmbr2 raya kan... mehla kita tgk bersama2..

Tema raya kali nie kaler hijau sebelah Cik Fadhil n kaler oren sebelah diriku..
Nie gambar yg diambil dalam kete, on the way ke KK pada Jumaat, odw nk balik la kiranya...
nie lak kul 1140 malam kt tempat boarding KKIA. flight patutnya kul 1135 tp delay 30 minit.. kecewa rasernya, nk pulak mata nie mmg dh berat amat.. sehinggakan, dlm flight, pramugari terpaksa kejutkan kami utk makan..huhuhu
Hafeeza, Hannan dan raif main bunga api di malam raya.. sonok tgk budak2 rebut nk nyalakan bunga api.. teringin nk join tp seganla plk..hahahaha
Aksi dengan bunga api yg tak menyala..
Si Raif nie sakit perut. tp sanggup tahan taknak gie toilet, sbb nak main lg..
Inilah wajah cik abang ku sayang di pagi raya.. Raya kali nie, kali ke2 di umah mentua ku di bentong.. dalam cermin tu, ada gambarku sekali yg belum mandi..huhuhu
Gaya seorang yg dh get ready nk gie semayang raya..
nie versi syahdu..tp cam tersengih jer..konfius..
abang maintain, mak cm tak caya jer..huhuh
inilah kami di pagi raya..di kehijauan alam dan pakaian..
gaya abang yg sayang suker... cantik gambar nie kan....
lelaki2 dlm keluarga ini...
abang tgk ape? nie hasil seni seorang isteri..hehe
nie kami ke umah paklang ku di Temerloh. utk berjumpa familiku syg pula.. hannan baru bgn tido, taknak amik gambar cantik2..tgk baju dorg, sutera krip digital tu..
susah nk pujuk cik hannan nie..
borak2, makan2..kang nk gie Pekan lak..
Cik hafeeza beri pose menarik..
I love thiSS!!
Sayang2ku semua..
berkumpul di luar..borak2 hal lelaki..
nie aku sekeluarga...
gambar atas td cik abang takder..dia terlupa nk join daaa...
nie la umah yg kami gie kt pekan. dh puas makan(tak ingat mkn ape tp tak byk mane pun..huhu) diriku ajak balqish posing tgkap gambar..
cik abang nk test power gak..
susah nk dapat gambar aku yg neutral skg nie..nie pn ala2 jela..
yg nie aku sukeRRR!!!! (pandai akis bergaya) (TQ abang..)
biasala gambar nie..
bergambar di umah mak angkat kaklong di selayang yg tidak pernah tertinggal dlm agenda hari raya..
abang n akiss
ayah tgh rancak berbual hal2 semasa dan antarabangsa..
cik abang pun turut menyertai ayah dgn lebih serius..
Hukss..likEE!!!!!
SUkeRRRR!!!!!
Kreativiti kUUU!!!
alamak, niela makanan yg disediakan di selayang umah mak angkat kaklong. tiap kali raya(nie kali ke3)mesti dpt makan best2 kat sini..
apa punya gambarla nie...
nie lak odw ke umah pakngah (abang mak) di Meru

buruk muka makan
sempat main buai
ayah tersengih di kala diriku snap gambar kancil..
nie raya ke3. still di bentong. nie depan umah pak itam(adik ayah).
abang bergaya sakan dengan baju Adidas ijau yg lawo..
haa...nie lokasinya di depan umah Chu Saadiah(adik ayah). kitaorg amik mangga...
ayah mengait mangga lagi..
ayah memanjat manggisla pulak..
ayah di atas pokok.. ati2 ayah..
yg nie, kaklong yg sibuk amik gambar n cik abang yg sibuk tunjuk kat ayah, mana dia buah yg dh masak..(sbb tak banyak lg yg masak, susah nk carik)
akis yg merenung masa depan di atas pokok manggis..huuhuh
ohhh....dh sampai ari ke4.. nie gambar hannan di terengganu.. petg raya ke3 balik chenor. esoknya gie tengganu lak.huhuhu
Cik Hannan yg commeeyyyy
yg tepi sekali, Tokki Cik hashim, ayah Kak Suri. mak yg sedang posing n hannan yg tgh ready nk pakai lipstiks..
tengok kesungguhan hannan dgn lipstiks dan cermin kecilnya..
alahai sayang..duduk cam org frust jer...
3 beradik dlm kete odw ke umah maktek(adik ipar abah merangkap biras mak)
kejap jer dh terlena..tak sampai lg tempat yg dituju..
mak dan birasnya..
mak, makteh, diriku, kaknor,
Dduk didepan, kaksuri dan raif..


tu lla citer sepanjang raya kali nie....

ada lg gambar sebenarnya tp kamera kesayanganku hilang.. jd, gambar2 lain yg selepas ini, takderla dh.. waaaa

tata

2 comments:

  1. Masuk sini tgk gambar...

    Apa?? kamera ilang?? ada kot tertinggal kat mana2..dah spy2 tanya kat sape2? Tak pon ada tersorok kat mana2 kat umah tu kot?? ish..sygnya..kamera baru lak tu..adoii..

    ReplyDelete
  2. Laa.. kamera hilang la pulok.. takpe.. pasni beli dslr lak.. gerenti tak ilang.. hmm..

    ReplyDelete

Tak perlu Disangkal lagi..

There was an error in this gadget
Pink Diamond), url(Pink Diamond), auto;}