Mukasurat Extra

Terjalinnya Ikatan..

Daisypath Anniversary tickers

Jom Main klik-klik-klik

Followers

Tuesday, September 1, 2009

My new PowerShot A1100 IS...

Alkisah ceriter..... balik dari miri ari Sabtu, selepas bermastautin kat sana selama 3minggu, diriku telah berjaya menggoda cik abangku supaya kami berjalan pula ke KK esok arinyer..huhuhuh... semata2 untuk mendapatkan aset dambaanku ini... sebijik kamera digital yg baru... khas utk raya nie la ni... alahai... punyala teringin nk kamera.. cari kt Miri mahal2, takde less pun.. gie Karamungsing Complex baru jumper.. (tu pun lepas tgk website Canon..mmg kat sarawak takder canon nyer center.. sian...)

so, kamera yg secara rasminya dah menjadi milikku nie harganya RM639... bersama2 adiah spt mini tripod, sd kad 2giga, pounch & screen cover.. dan cik abang dan diriku juga telah menyambar pendrive 4giga yg berharga RM28.50 setiap satu... yg pentingnya, visa telah memainkan peranan yg besar arini...huhuhuhu...

oh yer, cik abang jugak telah berjaya mengatasi kempunannya utk memiliki mp3 yg boleh cocok kat kete tu...dgn harga yg jauh lebih murah berbanding yg dilihat kat Miri... dan kerana ke'eager'an cik abang ku sayang, sampai je kat umah dalam kul8.30 malam tu ( kami berbuka dalam kete jer.. beli kt bazar ramadhan kem askar Lok Kawi ) abang terus bukak laptop, guna pendrive baru masukkan lagu & terus try mp3 barunya di kete.. amboi2.... seronok bukan main.. tengah tido pun still tersenyum puas ati... hehehehehehehe..

ni lah buah ati kesayangan terbaru...
lagi gambar dari handphone..
alala sayang...
antara gambar2 terawal dirakamkan menerusi powershot baru ku...
sawah padi di Putatan..
cik abang tersenyum sumbing..


dalam suasana gelap, cik abang masih maintain drive dengan penuh hati2.. bagusnya...
sayang abang.....

tata

No comments:

Post a Comment

Tak perlu Disangkal lagi..

There was an error in this gadget
Pink Diamond), url(Pink Diamond), auto;}