Mukasurat Extra

Terjalinnya Ikatan..

Daisypath Anniversary tickers

Jom Main klik-klik-klik

Followers

Tuesday, August 7, 2012

Berbuka puasa..


    Memang best berbuka puasa bersama-sama keluarga.. Berkumpul reramai.. Riuh rendah suara kanak-kanak.. Lauk-pauk terhidang rezeki Ramadhan, air tangan mak pulak tu.. Perghh.. Hilang lari abes diet makan nasi sikit Saya bila tiba hujung minggu..hihihihii

   Tapi, bila kurang jer ahli keluarga, someone special lak tu, mmgla rasa cacat sket acara tahunan nie.. Nak plk, bila kehilangan itu adalah sebagai seolah-olah satu kemestian..kuikuikuikui..

  Kehilanggan hakiki, memangla xdapat nak dihalang.. Dah takdir, kami bersama cuma 17tahun umur Saya jer.. Itulah takat rezeki bersamanya.. Bagi yang mempunyai masa yang lebih lama dari tu, bersyukurlah.. Jangan jadikan kenangan indah sebagai sesuatu yang perlu dikenangg setiap masa tapi jadikan segala kenangan itu sebagai ingatan terindah kita bersama.. Tak salah ingat, tapi yang hidup jangan dilupa..

   Taip pasal aper nie?? Isk melalut..

Nak citer pasal iftar ngan famili jer pun.. Adoidoidodoii...

   Moral of the story, famili tetap famili, sama ada famili kandung, mahupun famili mentua..

tata

No comments:

Post a Comment

Tak perlu Disangkal lagi..

There was an error in this gadget
Pink Diamond), url(Pink Diamond), auto;}