Mukasurat Extra

Terjalinnya Ikatan..

Daisypath Anniversary tickers

Jom Main klik-klik-klik

Followers

Thursday, June 23, 2011

Tak Sabar 0707~~



Kisah 0707 di pagi hari 23hb Jun 2011...

Saya drive ke sekolah pg td, dengan releknya sebab tau saya masih belum terlewat lg.. Tp, nk dijadikan cerita, jem teruk lak kt simpang depan sekolah... Nak buat camner, tula masalah utama bila 2 sekolah dok sebelah2...

Dah lenguh dok tekan brek, akhirnya dengan degup laju jantung, Saya pun bagi signal ke kanan, untuk masuk ke kawasan sekolah.. Macam biasalah, kereta kena bagi laluan, or benti bila ada students yg tak aware, jalan lenggang lenggok kt gate tu kn...

Sampai jer, masuk parking dengan jayanya arini, (biasanya 2-3kali kuar masuk baru betul lurus pasknya..) dan duduk rehat jap luruskan kaki...

Tengok jam kete, 07:07 am.. Senyum...',') Ooohhhh... Layan rasa gembira jap...
Siap2 pakai sandal, amik beg n jalan kuar kete utk punch kad kt ofis lak.. xceli, bukan punch kad, cuma masukkan no pekerja ngan paswod jer..:) ..

Tengok jam punch, 07:07 am... Senyum lagi... Adakah ini kebetulan????

Ooooo....Tak lama dah nak masuk 0707... Saya dh stat nak mimpi yg indah2.. Boleh x?? hehehe

tata

2 comments:

Tak perlu Disangkal lagi..

There was an error in this gadget
Pink Diamond), url(Pink Diamond), auto;}