Mukasurat Extra

Terjalinnya Ikatan..

Daisypath Anniversary tickers

Jom Main klik-klik-klik

Followers

Sunday, April 25, 2010

Stress ku Hilang...


Setelah bercuti rehat pd hari Jumaat, Sabtu rehat dlm bilik hotel ber'ekon', dan Ahad makan kenduri di Sundar, tamatlah sudah episod bulan April ku..Walaupun April belum tamat, tp daku anggap selesai sudah perkara2 yg daku nak buat sepanjang April..

Esok proses menanda SEGAK student akan bermula.. Semoga boleh siap dlm masa seminggu jer... Banyak benda lain nk ajar n nak main nih.. hehe

Lesson plan pn dah print, harap lab ICTL dah setel, nk masuk lab sambung ajar Excel, n harap2, keletihan hari esok akan sedikit kurang..huhu..Apa punya ayat daa...

Semalam tido, daku mimpi sesuatu.. Ermm..Nak taip kt sini, rasa cm xberapa best..Xpela.. Cuma, hrp2, mimpi tu bukan sekadar mimpi..hehe

Esok Isnin, so need to rest early..

tata

No comments:

Post a Comment

Tak perlu Disangkal lagi..

There was an error in this gadget
Pink Diamond), url(Pink Diamond), auto;}