Mukasurat Extra

Terjalinnya Ikatan..

Daisypath Anniversary tickers

Jom Main klik-klik-klik

Followers

Friday, December 25, 2009

Honeymoon 2009.. Kali ke berapa nie??hehe

Kata orang, sebelum kehadiran baby yang dinanti2, baik ambil peluang untuk berduaan sepuas mungkin.. Bagi daku, mungkin kami belum puas berdua, tu yang baby segan nak datang cepat2..huhuhu(ada lak camtu??isk..)

Setelah hampir habis cuti akhir tahun 2009 nie, kami ambil keputusan untuk ber'honeymoon' untuk kali kedua.. Dan tempat yang menjadi destinasi kami ialah Genting Highlands.. tempat honeymoon pertama kami..hehhehe.. (sebenarnya tu tempat yang paling dekat ngan mudah..huhu..jangan jeles..)

Tapi, sebelum kami ke Genting, kami terlebih dahulu ke KL. Untuk menunaikan hajat untuk menghadiahkan Abang sepasang kasut yang dah lama bermain di bibirnya sejak 2 3 bulan lepas.. Dan kasut NIKE tu adalah hadiah hari lahir Abang yang ke 29thn pada 16 Disember... Awal2 lg daku dh bagi hadiah tau..


Nie tempat penginapan pada malam pertama Honeymoon kami.. Dan tempat berehat selepas me'round' KLCC untuk mencari kasut idaman hati Kekanda ku sayang...


Pemandangan berkabus di sepanjang perjalanan mendaki Genting Highlands..


Suasana yang jarang dapat dinikmati di tempat lain..

Ini adalah koleksi gambar2 kenangan yang kami ada sepanjang penginapan jalan2 kami di Genting...
Ni gambar2 yang di snap waktu petang.. Sementara menunggu kaunter check in.. Yang hebatnya, kami dapat no giliran 422, no sekarang is......202!! bayangkan, menunggu 200++ pendaftaran masuk?? kami pun round2la dulu..
Nie bahagian dalam Plaza First World. After dinner..

Lagi gambar di plaza 1st World.

Bersama 4Hero Pasukan kegemaran..
Ini pula gambar yang diambil jam9pagi, after breakfast.. Sejuk bangat di luar nie...
Tapi, daku memang suker cuaca yang sejuk2 nie..hehehe..nak belajar kt oversea tak dapat..

Yang nie lak koleksi gambar2 semasa perjalanan pulang.. Sedey terpaksa mengakhiri bulan madu kami nie tapi nak buat camna, fulus yang melayang nak kena diperhatikan juga..huhu


MyVi yang kesejukan di Parking Lot..Sian.. Sampai berpeluh dingin dia...

Dan sebagai santapan terakhir, ini ialah perbandingan gambar pada 10Julai 2007 dan 22Disember 2009.. Camna?? Ada perbezaan tak dalam 2 tahun ni??hehehe

Yang penting, cinta kami makin kukuh..

tata

No comments:

Post a Comment

Tak perlu Disangkal lagi..

There was an error in this gadget
Pink Diamond), url(Pink Diamond), auto;}