Mukasurat Extra

Terjalinnya Ikatan..

Daisypath Anniversary tickers

Jom Main klik-klik-klik

Followers

Monday, April 22, 2013

Cerita itu, hanya Cerita..


Saya nak catatkan, beberapa tempat yang saya nak SANGAT lawati..

BEIJING




 JEJU ISLAND (KOREA)




NEW ZEALAND




VIETNAM



Ini sekadar catatan saya.. Ini semua untuk satu masa yang ditunggu? Tak berbaloi.. Tapi untuk bermimpi, ya!! Apalah hidup ini tanpa mimpi kan..

Jangan risau, saya tak cukup duit untuk jejalan jauh-jauh.. Setakat 2 tahun ni, jalan-jalan yang penuh keintiman seolah-olah hilang ditelan arus kotaraya..kuikuikuikui...


1 comment:

  1. hehe..yang penting setiap event tu kita have fun! takper insyaallah bermimpi dulu..mn tau tejadi real plak.. :-)

    ReplyDelete

Tak perlu Disangkal lagi..

There was an error in this gadget
Pink Diamond), url(Pink Diamond), auto;}