Mukasurat Extra

Terjalinnya Ikatan..

Daisypath Anniversary tickers

Jom Main klik-klik-klik

Followers

Saturday, March 16, 2013

Maxi Princess Dress..


Maxi cute, kembang payung ala-ala puteri cerita dongeng..

Ciri2 baju yang saya amat suka sekarang.. Dah ada 2helai. Akan ada lagi 2 helai (still kat tailor).
Ooohh.. Rasa sangat puteri bila pakai baju tu..

Siap ada tali reben di belakang!! hahahahaaa

*Abaikan sahaja pertanyaan para pelajar, "Cikgu, You ada baby inside ya??" Saya jawab, "Tiada! Turun 10!!" hahaha.. Turun 10 maksudnya kena tekan tubi 10 kali. Tu denda apabila pelajar menggunakan bahasa lain selain Bahasa Malaysia bila berkomunikasi dengan saya dalam kelas.. Kata cikgu BM kan.. hahahahaa

~~Baru je tahun ni mula jadi cikgu BM. sebelum ni memang cikgu PJK dan Sivik saja. Tahun ni, Ada PJK, BM dan Seni! hahaha.. Setakat kena komen sebab cikgu lukis buruk, saya sudi saja dengar wahai anak-anak murid semua...  :)

tata

1 comment:

  1. mana gambar dress maxi? sila share sebab aku nak tempah jugak..hehe

    ReplyDelete

Tak perlu Disangkal lagi..

There was an error in this gadget
Pink Diamond), url(Pink Diamond), auto;}