Mukasurat Extra

Terjalinnya Ikatan..

Daisypath Anniversary tickers

Jom Main klik-klik-klik

Followers

Tuesday, May 25, 2010

Wahai la AF8..


Walaupun mmg xpernah secara serius mengikuti Diari Af dan Konsert mingguannya, daku tengok gak konsert final sambil2 memasak di Cafe World.. Dan Daku raser, lagu2 baru 5org tu semuanya best2.. Lain bebenor kalau nak dibandingkan dengan lagu2 baru sebelum nie..

Kakak Iparku suka kt Shahir.. Memula tgk, xde apa istimewa pn Shahir nie.. Tapi lama2, mcm best sore dia.. Maklumla, daku bukan pengkritik, bukan jgk penasihat vokal, tu yg lemau sket bab2 sore sedap or tak nie..

Apepun, memang layakla Shahir diundi masuk semula dan diangkat plk jd juara.. Banyak tu adiah dia..Kaya raya beb.. (Lepas nie nak suh Cik Abang masuk AF gak. Mana tau menang, dpt byk adiah..huhuhu)

Tapi, Daku lagi suka Adira. Sore sedap walaupun longhat Sabahan dia pekat sgt.. Tapi sebab Daku dh terbiasa, (Daku pn skg dh ckp cmtu gak..hukkss) bisa je dengar.. Dia boleh pergi lebih jauh dlm bidang muzik nie, especially kalau dia xhanyut dan malas nak buat keje..huuhu
Comey pun comey dia nie..

Tu jela entry AF Daku. xbanyak sbb bkn tahu byk pn pasal dorg..hehehe
Walau gitu, Daus mcm xlayak dpt no3, Maulana lg hebat rasanya.. hehehe..Iwan lak, jambu sgt daaa....

tata

No comments:

Post a Comment

Tak perlu Disangkal lagi..

There was an error in this gadget
Pink Diamond), url(Pink Diamond), auto;}