Mukasurat Extra

Terjalinnya Ikatan..

Daisypath Anniversary tickers

Jom Main klik-klik-klik

Followers

Tuesday, October 20, 2009

weekend yg lepas, diriku n suami gie ke KK, utk melaksanakan suatu perkara yg dikira besarlah utk kami berdua.. jadi, kami bertolak pd hari Ahad, kerana urusan tersebut akan dilaksanakan pada hari Isnin.

Seperti biasa, setibanya kami ke KK, kami terus ke Tang Dynasty hotel utk check in dan berehat jap..sempatla abang lelap kejap.. diriku pn sempatla harvest tanaman kt facebook..huhuhu

Lepas tu kami terus ke Center Point, tempat yg biasa kami kunjungi di KK. nk cari McD.. pastu jalan2 carik HP baru..ermm..nk yg ada 3G.. sbb dh ada no celcom yg baru.. walaupun ada cakap2 yg xbest didengar n dibaca tentang nie tp xperla.. ni line famili..
gambar2 nie dlm kete kt parking lot CP, sementara tunggu cik abang kunci kete..
nie gambar dr kamera hp ku.. jd bila gelap, mmg kabur la gambr...
abang lama sgt buat keje.. diriku bosan amik gambar...
kami round2 CP, tgk citer PAPADOM. BESR GILER.. semua kena tgk citer nie.. mmg banyak pengajaran walaupun sometimes mmgla xbrape logik.. tp, yg penting, nilai2 kekeluargaan yg semakin terkikis dalam masyarakat kita sekarang perlu dipupuk kembali.

dan diriku amatlah mengGALAKkan kita semua menonton PAPADOM nie sebagai pencambah minda yg relek dan santai.. ada adegan yang kelako giler.. still ada yg menyayat ati hingga mencurah2 air mata ku membasahi pipi..

CRK (cuti rehat khas)(yg dikhaskan utk cecikgu jer) aku dh 3 ari digunakan..out of 7 days yg diberikan setiap thn. isnin crk yg ke3.huhuu..dpt rehat sket.. so, balik ke sekolah, ngaja cm biasa.. nie gambar2 pokok limau kasturi kt tepi gelanggang sekolah. di ambil semasa pertukaran kelas dalam kul 820 pg..





br je ingat nk ngutip buah2 nie minggu dpn, biler dia dh cukup masak ranum, boleh buat air.. tp nyer, biler bebudak 1 Inovatif turun ke gelanggang utk kelas dorang, sempat lg dorg kutip buah2 yg baru berputik tu..isk isk isk... sedeeYYYY

tata

No comments:

Post a Comment

Tak perlu Disangkal lagi..

There was an error in this gadget
Pink Diamond), url(Pink Diamond), auto;}