Mukasurat Extra

Terjalinnya Ikatan..

Daisypath Anniversary tickers

Jom Main klik-klik-klik

Followers

Tuesday, October 27, 2009

Selagi Hidup...

Bagusnyer suasana hari nie.. mendung jer.. yang penting, awal pagi td, hujan turun dengan lebatnya.. sejuk.. tapi abang dah bangun awal lg. nk tgk kekalahan Liverpool..hehehe
Diriku seperti biasa la.. Bangun untuk iron baju batikla.. hari nie pakai baju batik rasmi sekolah kaler hijau..huhuhuhu...

Sampai jer di sekolah, hujan dah reda.. Disebabkan hari nie ada exam, jadi kenala cepat ambil kertas exam.. Jaga paper Pend Sivik & Kewarganegaraan di kelas 2 Progresif. Dan sebagai tanda sayang dan kasih terhadap para pelajar yang telah ku lihat perkembangannya sejak awal tahun, daku pun membantu mereka membaca soalan yang ada tu.. maklumla, mereka mempunyai masalah untuk membaca dan memahami soalan2 yg tentunya dalam bahasa Melayu..

Selesai di kelas, hujan mula turun dengan lebatnya semula, dengan tekak yang kering akibat penerangan bersungguh dari seorang guru, daku balik ke bilik guru di bawah payung yang dikongsi bersama Madam Ong... Nasib baik ada Madam Ong, dapat tumpang.. terima kasih Madam..



Nie gambar yang diambil semasa di Genting highland. Semua permainan nak dinaiki, termasuklah Marry-Go-Round yang hanya untuk bebudak nie je...

Semoga diriku akan dapat meneruskan kehidupan ini dengan baik dan bahagia, di bawah lindungan dan rahmat dari Ilahi..

tata

No comments:

Post a Comment

Tak perlu Disangkal lagi..

There was an error in this gadget
Pink Diamond), url(Pink Diamond), auto;}