Mukasurat Extra

Terjalinnya Ikatan..

Daisypath Anniversary tickers

Jom Main klik-klik-klik

Followers

Thursday, May 17, 2012

Medan ~ Final day


Hari terakhir kami di Medan, awal2 pagi lg dh breakfast.. Anggota rombongan yg lain semua nak berjalan shopping2, apakan dayaku, kami punya tiket lg tu..huhu.. Melepas usaha menghabiskan duit kt medan.. Boleh simpan gi Bukit Tinggi lak..;P

Flight kami jam 11.20 pg waktu tempatan.. Buat2 pandai kt airport.. Nasib baik memang org2 sana sangat rajin membantu, dengan syarat kenala ada ongkosnya..huhu..Dgn berbekalkan duit beberapa ratus ribu lg, kami pn bg jela dia yg buatkan..senang sket keje..huhuhu
Mamat yg tgh bersandar pada kaunter sambil emmandang ke kiri tu la yg membantu kami.. Bantu ada makna.. Tp xkisahla kan.. Dia cari duit halal..huhu

Tapi dia bg rasuah gak kt org kaunter utk daftar masuk kami awal sket dr rombongan yg dok beratur panjang depan kaunter nie..guna duit kami..isk isk isk./....
Hajat nk beli air sejuk, macam xbest jer..Xpela..

Tp rembat lak beg nie 1...kuikuikui

Dan 2ekor kucing dalam cermin nie pn jadi mangsa tangkapan terakhir kami di bumi Medan jugak...hehe



Isi masa lapang amik gambar sendiri. Nak dok atas OGAWA, ada lak yg cabut plug, buat cas bateri henpon sendiri.. Apara..

Pemandang dalam airport Polonia, Medan.





Perjalanan dari bilik berlepas ke kapal terbang takla jauh melampau macam kat LCCT.. Takla letih bila masuk dalam kabin kan..

Lambaian terakhir di Medan..
Posing terakhir di tangga sebelum masuk.. BYE BYE Medan...
Dan kami pn tiba di LCCT... Gie toilet dulu sebelum naik shuttle bus ke KL Sentral.. Kt sana, Cik Abg balik naik motor dulu, baru bawak kete ambil Saya kt KL Sentral nie.. Sempat beli McD sbb lapo..huhu.. Akhirnya, sesampai kt umah, baru perasan... Byk keje tak siap lg.. Aduhai.....

Coretan pjg nie, mungkin sekadar simpanan peribadi agar tak lupa di kemudian hari.. kalau nk info tentang Medan, tak dapat nk tlg sgt sebab sendiri tak berapa puas ati trip kali nie.. Lain kali, kena plan bebetol macam time gi Surabaya aritu..

Destinasi pilihan seterusnya, Bandung dan Bukit Tinggi!! Yang mana sampai dulu?? hehehe... Tengok bajetla..

tata

No comments:

Post a Comment

Tak perlu Disangkal lagi..

There was an error in this gadget
Pink Diamond), url(Pink Diamond), auto;}