Mukasurat Extra

Terjalinnya Ikatan..

Daisypath Anniversary tickers

Jom Main klik-klik-klik

Followers

Sunday, July 8, 2012

Selamat Hari UlangTahun Yang ke-5 Sayang...


5 tahun lalu, pada tarikh ini, bersatunya kami sebagai sepasang suami isteri yang sah.. Setelah mengikat tali pertunangan selama setahun lebih (malas nk kira hari..hehe), dan bercinta lebih kurang 2tahun, dan berkawan lebih lg dari tu, kami disatukan dengan restu keluarga..chewaahh..ayat skema bebeno!!

Dikesempatan blog usang ini, ingin Saya menyampaikan sepatah 2 kata buat Suami tercinta..

5 Tahun Penuh Kebahagiaan..

Tika saat ijab dikabulkan,
Tika saat cincin disarung,
Tika saat mas kahwin bertukar tangan,
Dan tika saat tanganmu kukucup kudus,
Aku milikmu, Kekal begitu..

Tiap saat kita bersama,
Tiap minit kita harungi,
Tiap jam kita jalani,
Tiap hari kita tempuhi,
Tiap minggu kita lalui,
Tiap bulan kita susuri,
Dan 5 tahun kita bersama, harungi, jalani, tempuhi, lalui dan susuri..
Kita tetap kita,
Menyimpung kasih,
Menyulam sayang,
Hidup ini kita hidupkan..

Aku memohon pada-Mu Ilahi,
Moga jodoh ini dipanjangkan hingga Syurga,
Moga hubungan ini dilimpahi rezeki zuriat yang soleh solehah,
Moga hubungan ini diberkati dunia akhirat..
InsyaAllah...

wooowoottt... Dah 5 tahun!! Wahhh..... Kalo baby nie, dh boleh masuk sek..heheheee

tata

1 comment:

  1. Selamat Ulangtahun awak & suami..sama ler tema kawen kita,gold..saya & husband tahun ni anniversary ke-4..kalau bunting pelamin masa tu, dah 4 tahun umor anak..hehe

    ReplyDelete

Tak perlu Disangkal lagi..

There was an error in this gadget
Pink Diamond), url(Pink Diamond), auto;}