Mukasurat Extra

Terjalinnya Ikatan..

Daisypath Anniversary tickers

Jom Main klik-klik-klik

Followers

Tuesday, June 26, 2012

Tak Lama dh.. Tapi Dah Terlalu Lama..



Entry kali ini adalah berkenaan dengan Ulangtahun pernikahan Saya dengan encik Suami (kot ye pun, dengan saper lg la plk kn....) yang akan tiba dalam 2minggu lagi..

Al-kisah, masih tiada perancangan... Masih tiada ura2.. Masih tiada plan walaupun dah dok pikir pasal 5th anniveraary nie dr bulan lepas2 lg dh.. oohhh...  5th?? Ayoyoyooo.. Sudah lamerr loorr..

Isk, kalo nk dikatakan tiada plan sangat pn, xle cakap jgk sbb Saya nie walau xpikir, tp mcm2 ada dalam otak nie..hehehee... Tapi, masalahnya, adakah semua yg ada dalam otak tu dpt diterjemahkan ke dalam dunia realiti ke tak..haaaa...Ayat pendebat dh kuar dah.....Go ner?? Boleh ker??

Al-maklumla.. Dalam otak nie dok pk, time annivesari niela kita nk gie honeymoon kn.. Gie Korea ker... Beijing ker... Paling tak, gi Phuket kan.. Bandung pn ok.. Tioman pn xde masalah.. Tp, berpatutan ker....? honeymoon pn, kena betul pilih tarikh.. Kot2 kena time Miss P dtg menjengah, honeymoon ke haper tu kn.. Tu namanya cryingmoon.. Bulan menangis... hohohoo..

Lgpun, ade cuti ker cik dayah nak gie melancong time2 xde cuti sek nie.. Nak plk awal2 bulan.. Nak plk, dhnk Ramadhan nie.. ~~Down......

Takperla.. Kita buat mcm perjalanan TTC tu jerla.. Kalo ada, adala.. kalo xde, xdela.. Apa orang nk kata, katala.. Mintak maaf, Telinga Saya dh imun dengan stori mori mandul nie seme, Saya cuma nk hidup tenang jer.. Yg lain, sila berurusan dengan Pencipta Saya.. hohohoo.. Ganas tak ayat gitu? Rasa2, orang yg terkena tu, kena heart attack tak lepas tu?? hahahaaaa

Sungguh ganas diri ini..

So, hal 7/7 tu, simpan lipat sisip kemas2 dulu la.. Malas nk pikir, buat semak otak jer.. pikir byk2 pn nnt, ada jer plan lain menyimpang potong line, tak ke lg hangin jdnya nnt?? Oooooohhh... Jgn... Saya nk berusaha bersempena bulan mulia nie.. Jgn ganggu emosi bakal ibu nih ek.. Tak baik tau.. usaha nak meramaikan umat tak jd kenyataan lg nih..

So, kesimpulannya, tggula 7/7 nnt, ada x entry gembira yahoo.. Kalo xde, maksudnya xdela tu ek.. -_-

tata

No comments:

Post a Comment

Tak perlu Disangkal lagi..

There was an error in this gadget
Pink Diamond), url(Pink Diamond), auto;}