Mukasurat Extra

Terjalinnya Ikatan..

Daisypath Anniversary tickers

Jom Main klik-klik-klik

Followers

Tuesday, January 6, 2015

Raif Gunting Rambut

Menemani Raif. Sempena musim sekolah yang dahnak buka ni. Menggunting rambut memang wajib..

"Raif nak potong biasa tapi layer." Aduss.. Macam-macam feayen rambut yang ada rupanya. Apa-apa saja Raif.. Janji pendek. Fesyen universal..

Encik Fadhil pun bergunting jugak. Rambutnya dah masuk dalam telinga.

"Potong no 4. Rata." Huhuhu.. Daku dengar saja.. No komen. I tetap sayang U walaupun U botak..hihihi

Petang ni itu saja kerja ku. Mak di rumah menunggu sekarelawan mengambil barang derma untuk diagihkan. Semoga semua mangsa banjir mendapat pembelaan sewajarnya..

Raif - anak sedara no 2..

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

Tak perlu Disangkal lagi..

There was an error in this gadget
Pink Diamond), url(Pink Diamond), auto;}