Mukasurat Extra

Terjalinnya Ikatan..

Daisypath Anniversary tickers

Jom Main klik-klik-klik

Followers

Wednesday, July 6, 2011

Malaysia VS Chinese Taipei.. VS Lobster~~


Dgn penuh semangat kesukanan dan patriotik, Cik Abang kesayangan Saya telah membuat satu keputusan mengejut ndengan mengajak Saya pergi menonton perlawanan antara Malaysia VS Taipei@Taiwan@apa2 jela di Stadium Bukit Jalil.. Kaunter tiket hanya akan dibuka jam3ptg tu, so kami redah jela after Maghrid, terus merempit ke Bukit Jalil.. Cik Abang memang dh dpt info, jalan ke sana mmg jem, so merempit mmg menjimatkan masa.. Mencelah2 sampai Saya terjerit jugak bila dok selit2 tu.. Tak rela kaki ku menyapu dinding kete orang..huhu

Parking memang dh penuh time tu. Nasib baik kami naik motor jer, so dengan mudahnya dapatla parking.. Dekat pun dekat.. Dah memastikan keselamatan motor, kami pun terus pecut nak carik kaunter tiket...
Mata stim yg silau flash..huhu..
Setelah mendapatkan tiket tempat duduk biasa RM20 dengan harga RM25, kami pun jln2 carik bebenda kuning ni.. Tiket tu hage RM25 sbb kami beli kt org lain, bkn kat kaunter.. Mls dh nak beratur panjang..huhu

Dah masuk, jakun la Saya sebentar.. Tak pernah masuk lg stadium nasional nie..hehe
Senyuman lebar menawan hati dari Cik Abang setelah sepak mula. Kepala berbalut, leher berbengkung, xpanas ker???

Sambil makan kuaci lemau..huhu.. Tak feel betol tengok bola kat stadium sambil makan kuaci..
Semestinya Saya yang jakun ini nak amik gambar banyak2 dalam stadium nie kan..
Dengan penuh semangat kesukanan, Saya tetap sokong Malaysia dengan penuh patriotiknya!! hehe
Antara penonton yg hadir memberikan sokongan..

Maafkn Saya sbb xtumpukn perhatian... :(
Bila GOL haruslah kita gembira!! YEY!!
Jalan pulang, penuh sesak... Kami pun berebut sekali.. Esok sekolah....Perut lapor...huhu
Akhirnya, kami singgah di Bandar Tun Razak dan beli 2ketul berger daging utk dimakan kat umah... tamat kisah tengok bola dengan kekasih hati...


Nie kisah Saya dan facebook lak.. Banyak gunanya facebook ni tau..
Tengok Cik Lobster yg telah dipertemukan dengan saya melalui facebook nie.. Aduhai... Sangat lama nak jumper ngan En Lobster nie.. Baru sekarang kita bertemu ya...
"Hai, adakah pertemuan kita ini sekadar untuk mengucapkan kata2 perpisahan??"
Maafkan Saya En Lobster.. Tidur lena2 dalam kuali baru kami nie ya...
Kulit yg kekuningan bertukar kemerahan bila masuk dalam air yg mendidih...
Taadaaa... After hampir sejam (or lebih kot) Saya mengendalikan En Lobster di dapur, maka siaplah persembahan Saya pd malam itu... Mr Lobster Butter with Garlic & Cheese..

Nikmatilah keenakannya..
Saksikan struktur menawannya..
Menggoda kalbu.. (Time taip entry nie, terasa nak sekor lobster lg la..) hehe
Dan ini adalah hasil Buangan dr En Lobster... Tima kasih En Lobster kerana membantu Saya melunaskan pengidaman Saya nie..hehe

Semoga ada masa lg utk dapat makan lobster lg...

tata

2 comments:

  1. sedap x kak dayah rasa die?hehe..

    ReplyDelete
  2. Kalau masak sedap, mmg sedap nani...terasa kelobsteran dia..hehehe

    Ramadan nnt, akak nk beli lg...hehehe

    ReplyDelete

Tak perlu Disangkal lagi..

There was an error in this gadget
Pink Diamond), url(Pink Diamond), auto;}